LIONSCLUB VUGHT `LES LUNETTES`

Lions Club Vught “Les Lunettes” “OP DE VRIJMARKT VOOR DE PETRUS!!”

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, staat Lions Club Vught “Les Lunettes”
op de vrijmarkt met een grote kraam! In deze kraam kunt u zich ludiek laten fotograferen in een decor met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!

De opbrengst van de fotoverkoop en badges komt geheel ten goede aan het Vughts Museum. Had het museum in het verleden nog inkomen uit toegangskaartjes van bezoekers; door de vanzelfsprekend vrije toegang tot de kerk is dit deel van inkomen helaas weggevallen. Donaties zijn dus nog belangrijker en noodzakelijker dan vroeger!

De opbrengst zal gebruikt worden voor de aanschaf van een presentatie-unit. (groot TV-scherm en computer). Deze unit zal door hen ingezet worden voor de presentatie van het heden en verleden van deze prachtige kerk. Een geschenk aan het museum maar daarmee dus ook een geschenk aan alle gebruikers van de kerk en voor de gehele Vughtse bevolking!

Kom dus daarom komende Koningsdag naar de koninklijke kraam van Lions Club Vught “Les Lunettes” en laat u fotograferen en/of koop een badge voor dit prachtige doel. Zij staan recht tegenover de kerk dus zijn niet te missen.

  • Kosten voor de prachtige foto : € 3,– (maar mag ook meer zijn natuurlijk)
  • Gaat u samen op de foto, dan krijgt u 2 afdrukken voor € 5,–. Direct klaar !!
  • Prijs van deze unieke badge is € 5,–

Deze kans mag u niet missen en u steunt hiermee meteen een prachtig doel !!

De badge kan ook per mail besteld worden bij Jeroen van der Heijden ; heijden4@hetnet.nl

Wees er snel bij want op=op!