LIONSCLUB VUGHT `LES LUNETTES`

Lions Club Vught “Les Lunettes” voor Theaterwerkplaats Novalis

Op donderdagavond 20 juni organiseert Lions Club Vught “Les Lunettes” in samenwerking met Stichting Novalis en Stichting Theaterwerkplaats Novalis een informatieavond t.b.v. deze beide stichtingen.

Twee jaar geleden is met heel veel ambitie, inzet en lef begonnen met dit prachtige project. Stichting Theaterwerkplaats Novalis verzorgt dagbestedingen voor mensen met een verstandelijke beperking. De theatermakers, zoals de medewerkers worden genoemd, worden getraind, opgeleid en ingezet op alle disciplines die te maken hebben met theater. Denk daarbij aan decorbouw, kostuums vervaardigen, het schrijven van scripts, het verzorgen van kap en grime, het maken van muziek en natuurlijk het spelen van de door hen zelf verzorgde theaterstukken. Een prachtig project waarbij de eigen ontwikkeling van de theatermakers wordt geprikkeld en hen tot betere presentaties brengt.

De stichting Theaterwerkplaats voor de verandering draait voor een deel op de PGB’s die voor de dagbestedingen worden ontvangen maar die zijn niet toereikend. In het voorste deel van het pand worden door de Stichting Novalis werkplekken verhuurd met een sociale insteek. De revenuen van deze verhuur komen eveneens ten goede aan de verdere realisering en uitbreiding van de Theaterwerkplaats.

Lions Club Vught “Les Lunettes” draagt deze stichting een zeer warm hart toe en is ervan overtuigd, dat helaas veel te weinig mensen bekend zijn met dit geweldige project. Daarom dit initiatief om een informatieavond te organiseren zodat meer mensen uit Vught en omgeving op de hoogte zijn of komen van dit project. Het volgende programma wordt u gepresenteerd:

 • 19.30 uur Ontvangst in het Atrium met koffie met gebak
 • 20.15 uur Korte intro/uitleg Stichting Novalis
 • 20.30 uur Borrel met rondgang van borrelgarnituur
 • 21.00 uur Uitnodiging naar de theaterzaal
 • 21.10 uur Korte uitleg Theaterwerkplaats Novalis
 • 21.20 uur Voorstelling Theaterwerkplaats Novalis!!
 • 21.45-22.00 Einde voorstelling
 • 22.00 uur Verdere gezamenlijke borrel in Atrium met
  Borrelgarnituur.
 • 23.00 uur Sluiting

U kunt kaarten bestellen bij het bij u bekende Lions-lid of per email via
secretariaat@lionsvught.nl voor de prijs van €. 25,– per persoon. Deze prijs is inclusief de genoemde consumpties.

We hopen u met deze avond een goed beeld te geven over dit unieke project en u mogelijk zelfs te enthousiasmeren voor een extra financiële bijdrage !
De opbrengst komt vanzelfsprekend ten goede aan de stichting en zal worden gebruikt voor een of meerdere zaken welke op hun verlanglijstje staan waarvoor binnen de eigen krappe begroting helaas geen budget beschikbaar is! Heel graag tot donderdagavond 20 juni.

Adres:
Stichting Novalis
Industrieweg 9C
5262 GJ Vught

Kijkt u vooraf eens naar de site van deze stichting. www.stichtingnovalis.nl
Lions Club Vught “Les Lunettes”
We-Serve commissie